Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Koton Kids İlhamını Doğadan Aldı

Çocukların eğlenceli dünyasına renk ve bol çeşit sunan Koton Kids, yeni sezonda doğadan aldığı ilhamı tasarımlarına desenlerle yansıtıyor. 2018-2019 Sonbahar/Kış sezonunun trendi karelerin tasarımlarla buluştuğu koleksiyon sportif ve eğlenceli bir ruhu yansıtıyor.

Çocukların modasını canlı ve parlak hale getiren Koton Kids, renkli parkalar, sarı ve kırmızının önderlik ettiği puf montlarla ön plana çıkıyor. Kare desenlerin farklı boyutlarının kullanıldığı koleksiyonda, büyük kış gingham desenleri ve kalın çizgiler de sezonun gözde modellerine eşlik ediyor.

Kız çocukları için hazırlanan tasarımlarda şeker pembesi, sarı ve turuncu renkleriyle cıvıl cıvıl modellere imza atılırken, koleksiyonun genelinde üniversite, kolej trendlerinin etkileri, denim ve spor tasarımlarının gücü hissettiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.