Öne Çıkanlar Hamilelik İBB MUSTAFAKEMALPAŞA Diş Jandarma
banner13

Little Caesars’in Nefis Lezzetlerine TEKNOFEST’te Büyük İlgi

Tüm şubelerinde günlük yoğurduğu pizza hamuruyla hazırladığı pizzaları, yenilikçi lezzetleri ve kampanyalarıyla Türkiye’nin en sevilen pizza markalarından Little Caesars, teknoloji, uzay ve havacılık tutkunlarını bir araya getiren TEKNOFEST’te pizza tırıyla yer alarak gençlerin teknolojiyle buluşmasına destek verdi. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki düzenlenen ve herkesin ziyaretine açık olan TEKNOFEST’te katılımcılar teknolojiye dair pek çok konuda ufuk açıcı seminerler, gösteriler ve yarışlara tanık olurken, etkinlik alanında kurulan Little Caesars Pizza Tırı’nda da keyifli bir pizza molası verdiler.

Dört gün boyunca pizza tutkunlarının önünde kuyruk oluşturduğu Little Caesars Pizza Tırı’nda ziyaretçiler sürpriz ikramdan da faydalandılar. Pizzada olduğu kadar teknolojide de yenilikçiliği benimseyen Little Caesars,TEKNOFEST boyunca mobil uygulamasını indirenlere taze mozzarella peyniri, sezon mahsulü domateslerle hazırlanan sosu ve nefis döneri günlük yoğrulan hamurla buluşturan Sezar Et Döner hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.