banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MEYVENIN EN SERIN HALI!

Havaların gitgide ısındığı yaz aylarında 7’den 70’e herkesin ortak zevki dondurma, Özsüt yorumuyla damakları şenlendiriyor. Dalından toplanan meyvelerin, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 21 çeşit Özsüt dondurması arasından mutlaka her zevke hitap eden bir seçenek bulunuyor. Klasikten vazgeçemeyenler kaymak, çikolata ve karamelden vazgeçmezken; farklı tatlar denemek isteyenler, cookie, şeftalili sorbe gibi yepyeni çeşitler arasından seçim yapıyor.

Tadını dalından toplanmış meyvelerden alıyor

Dondurmaların lezzeti, Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerden geliyor. Tire’nin karadutu, Emiralem’in çilekleri, Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen frambuazlar, Akdeniz’in sıcacık güneşiyle büyüyen limonlar Özsüt’ün geleneksel dondurmalarına tatlarını veriyor. Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapıdaki dondurma, tadını ve formunu uzun süre koruyarak, lezzetin katlanmasını sağlıyor.

Kalsiyum, fosfor ve vitamin kaynağı

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün 21 çeşit rengarenk dondurmaların tümü doğal, taze ve günlük çiftlik sütü ile üretiliyor. Yöresinden gelen, dalından toplanmış meyvelerle, en kaliteli çikolata ve yemişlerle tatlanan dondurmaların, sağlık açısından da önemli katkıları bulunuyor. Kalsiyum, fosfor ve vitaminler bakımından zengin olan dondurma, özellikle çocuklar için çok yararlı besinler içeriyor.

Her zevke göre bir Özsüt dondurması bulunuyor

Özsüt menüsündeki meyveli ve yemişli dondurma çeşitleri; üzüm &ceviz, karadut, çilek, limetta, limon, vişne, antep fıstığı, şeftalili sorbe, bal badem, kavun, muz, frambuaz olarak sıralanırken,klasikten vazgeçmeyenler ve değişik tatlar arayanların tercihi ise kaymak, süper vanilya, karamel, çikolata, nane, cookie dondurma, sakız ve krokan oluyor.

Özsüt dondurmaları sadece yazın değil, tüm yıl boyunca büyük ilgi görüyor. Her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen Özsüt dondurması, en kaliteli malzemeler kullanılarak, hiçbir katkı maddesi eklenmeden yapılıyor.

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 180’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyestlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yatırımlarını yurt dışında artırdı. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21