Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

MHP GENEL SEKRETERİ SAYIN İSMET BÜYÜKATAMAN’IN “İZMİR’İN GAZİEMİR İLÇESİNDE ALEVİ VATANDAŞLARIMIZI HEDEF ALAN PROVAKATİF HADİSEYE YÖNELİK TWİTTER MESAJLARIDIR

İzmir’in Gaziemir ilçesinde bir Alevi vatandaşımızın evinin duvarına “Defol Alevi” yazılması akıllara daha önce bedeli kanla ödenmiş eski bir tezgâhı getirmektedir. Büyük Türk milleti gerekli dersleri çıkardığı bu kışkırtmalara itibar etmeyecek derecede feraset sahibidir.

Kapısına "Alevi" yazıp bu milletin bir parçasını ötekileştirebileceğini ve ondan ayırabileceğini düşünenler her kimse tescilli vatan hainidir. O fırçayı tutan el, bu memleketin evladına ait değildir. O boyanın ham maddesi bu coğrafyanın değildir.

Türk milleti ayrılma kabul etmez bir bütündür. Türk milletini tesadüfen bir araya gelmiş bir insan topluluğu zanneden şuursuzlar, onu parçalara ayırmak için fırsat kollamaya devam etmektedir. Aziz milletimiz bu provokasyona pirim vermeyerek kirli oyunu bir daha boşa çıkarmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.