Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI İLE KAHVE KEYFİNİZİ İKİYE KATLAYIN

Şık ve modern tasarımlarıyla her kesime hitap eden Paşabahçe Mağazaları, 29 Eylül Dünya Kahve Günü’nde kahve uzmanlarının önerileriyle geliştirilen yüzlerce çeşit cam ve porselen kahve bardağına sahip olmak isteyen kahve tutkunlarını mağazalarına davet ediyor.

Addict Duble Türk Kahvesi Bardağı, 2'li seti ile bir kahvenin kırk yıl hatırı var diyenler için en uygun seçenek. Addict duble bardağının açılan ağzı aromayı serbest bırakarak hafif bir içim sağlıyor; ayrıca özel tasarım ters ikonik hacmi sayesinde telvenin dipte birikmesine de olanak sağlıyor.

Delizia Espresso Bardağı daralan ağız yapısıyla aromayı ağırlaştırırken kahveyi dairesel hareketlerle havalandırarak aromanın açığa çıkmasını sağlıyor. Dual Espresso Bardağı ise tazelik ve asidite hissini artırarak kahve severlere farklı bir deneyim sunuyor.

‘Meraklısına Filtre Kahve Setleri’ ise, latte ve espresso bardaklı 2 seçeneği ile hayat boyunca keşiflere yol arkadaşlığı yapmak için, hayatın detayda güzel olduğundan yola çıkarak bir araya getirilen ürünlerden oluşuyor.

Kahvesini dekorlu cam fincandan içmek isteyenler için Grid Fincan Seti 2'li olarak satışa sunuluyor.

Kahvesini kupadan içmeyi sevenler için de Lugat365 serisi, barındırdığı anlamlar ve şık tasarımıyla klasikler arasında yerini alıyor.

Geleneksel ya da modern tasarım sevenler için ister cam ister porselen yüzlerce farklı kahve bardağı, kahve fincanı ve kahve kupası Paşabahçe Mağazaları’nda kahve meraklılarını bekliyor.

Günlük hayatın koşuşturmasından yorulanlar, enerjiye ihtiyaç duyanlar ve keyif yapmak isteyenler Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir, ya da www.pasabahcemagazalari.com sitesinden kolayca alışveriş yapabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.