Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Phantomgate: The Last Valkyrie'ye Yepyeni "Boyut Yarığı" Zindanı Geldi

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp. tarafından geçen ay iOS ve Android için yayınlanan, yepyeni, özgün, ücretsiz, mobil macera RPG oyunu Phantomgate: The Last Valkyrie’de, başkahraman Astrid'in İskandinav kültüründen ilham alan maceraları yeni bir güncellemeyle devam ediyor. Güncellemeyle beraber oyuncular, Savaş Güçlerini güçlü düşmanlar üzerinde test edebilecekleri ölümcül bir zindan olan Boyut Yarığı'nda oynama imkanına sahip olacaklar.

Oyuncular bugünden itibaren her hafta sıfırlanan yepyeni aşamalardan oluşan "Boyut Yarığı”na katılabilir. Böylece çeşitli canavarlarla ve baş düşmanlarla çok daha zor dövüşlere katılmak için değerlerini yükseltebilecekleri birçok zindan arasından seçim yapabilir ve çok daha muhteşem ödüller kazanabilirler. Oyuncular ilk kattan başlayarak tamamlanmış aşamalara sınırsız olarak yeniden giriş yapabilir. Ayrıca Boyut Yarıklarından geçerek ve onları tamamlayarak başka hiçbir yerde bulamayacakları yepyeni Hayal Özlerini çağırma hakkı kazanabilirler.

Yeni güncellemeyle can kalitesi arttı

Bunlara ilave olarak Phantomgate: The Last Valkyrie'ye can kalitesini artıran aşağıdaki özellikler eklendi.

•1. ve 2. Bölümler için azaltılmış Giriş Seviyesi ve Canavar Canı, yeni oyuncuların 1. Bölümün 4. Aşamasını tamamladıklarında kazanabilecekleri Dört Yıldız Hayal dahil ilk giriş seviyesi geliştirmeleri.

•Geçit Bölgesi deneme imkanı beşten ona defaya yükseltildi.

•Macera aşamaları oyun hızı %10 artırıldı.

•Oyunculara rehberlik etmek için yön işaretleri eklendi.

•İyileştirilmiş PVP eşleşmesi, Hayal dengesinde yapılan ayarlamalar ve çeşitli hata düzeltmeleri gibi diğer iyileştirmeler gerçekleştirildi.

Phantomgate: The Last Valkyrie ilhamını zengin geleneklere sahip İskandinav mitolojisinden alıyor. Oyuncular oyun boyunca annesini öfkeli tanrı Odin’in pençelerinden kurtarmaya çalışan genç ve cesur bir Valkyrie olan Astrid’in hikayesini takip edecek. Oyuncular, yan kamera açısı, bulmacalarla dolu macera ve gerçek zamanlı PVP özellikleriyle öne çıkan klasik tur bazlı RPG mücadelesinin eşsiz hikayesinde Astrid ve onun biriktirebileceği 300'ün üzerinde yol arkadaşı Hayal ve dört benzersiz Kahraman karakterle harika platform aşamaları arasında yol alacak. Midgard topraklarında onları konsol kalitesinde grafikler, zorlu bulmacalar ve çok daha fazlası bekliyor.

Phantomgate ücretsiz olarak (uygulama içi satın alma ile birlikte) şimdi indirilebilir. Oyunu indirmek için, lütfen App Store veya Google Play’i ziyaret edin.

İLGİLİ LİNKLER

Web Sitesi: 

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.