Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Semih Pala kabri başında dualarla anıldı

Üç sene önce trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bursa Kent Konseyi’nin önceki dönem başkanı merhum Semih Pala ve eşi Hilal Pala, kabirleri başında dualarla anıldı.

27 Eylül 2015’te geçirdiği trafik kazası sonucunda görevi başındayken vefat eden merhum Semih Pala’nın Emirsultan Mezarlığı’ndaki kabri başındaki anma törenine, Bursa Kent Konseyi Başkan Vekili Şuayip Toprak, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, ailesi, belediye bürokratları, birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Bursa Kent Konseyi Başkan Vekili Şuayip Toprak, merhum Semih Pala’yı ve eşi Hilal Pala’yı rahmetle andıklarını ifade etti. Merhum Semih Pala’nın Bursa’ya gönül vermiş, Bursa’nın daha iyi olması için çalışmalarının yadsınamaz olduğunu belirtti.  Toprak, Semih Pala’nın Türkiye’ye örnek bir kişilik olduğunu, bıraktığı yolda en güzel şekilde devam ettirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Konuşmanın ardından Bursa Kent Konseyi Çekirge Çalışma Grubu üyeleri tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Yapılan duaların ardından tören sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21