Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

Tchibo en lezzetli kahveleriyle, Istanbul Coffee Festival’de ilgi odağı oldu

20-21-22-23 Eylül’de İstanbul’da Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen festivalde kahve tutkunlarını ağırlayan Tchibo, en lezzetli kahvelerini katılımcıların beğenisine sundu. Dört gün boyunca standında binlerce kişiye ev sahipliği yapan Tchibo, aynı zamanda workshop düzenleyerek kahveseverleri ünlü Youtuber İdil Yazar’la buluşturdu. İdil Yazar, “Filtre Kahve Demleme Yöntemleri” başlıklı workshop’ta lezzetli filtre kahve yapımının püf noktaları anlattı. 

Zengin kahve çeşitlerinin yanı sıra sunduğu kahve makinesi ve aksesuarları ile müşterilerinin hayatına lezzet ve keyif katan Tchibo, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Istanbul Coffee Festival’in en çok ilgi gören markalarından biri oldu. 

Tüm kahveleri yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden üretilen Tchibo, öğütülmüş kahveden, çözünebilir kahveye, kapsül kahveden, Türk kahvesine kadar en özel lezzetleriyle festival alanında yerini aldı. İstanbullular, dört gün süren festival boyunca Tchibo’nun deneyimli baristaları tarafından ustalıkla hazırlanan en taze ve lezzetli kahveleri tatma fırsatını yakaladı.

İdil Yazar’la “Filtre Kahve Demleme Yöntemleri Workshopu" yoğun ilgi gördü

Tchibo’nun kahve tadımlarının yanı sıra düzenlediği “Filtre Kahve Demleme Yöntemleri Workshopu”na Youtube kanalı, televizyon programları ve köşe yazılarıyla bilinen İdil Yazar konuşmacı olarak katıldı. İdil Yazar’ın en lezzetli filtre kahve yapımı için paylaştığı püf noktalarını katılımcılar büyük bir ilgiyle dinledi. Festivalde ayrıca Tchibo’nun çok beğenilen kahve makineleri, aksesuarları ve “Kahve Aşkı” koleksiyonu tanıtıldı.

Tchibo, bundan sonra Ankara Coffee Festival’da 28-29-30 Eylül tarihlerinde de Ankaralı kahveseverlerle buluşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.