Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

TURŞU VE KONSERVELERİNİZİ PAŞABAHÇE HOMEMADE KAPAKLAR İLE HAZIRLAYIN

 Paşabahçe, tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine Homemade kavanoz kapaklarını satışa çıkardı. Homemade kavanoz kapakları sayesinde aynı kavanozla birden fazla konserve yapmanız mümkün.

Kapakların üzerinde yer alan meyve ve sebze desenleri ile turşu ve konserve hazırlamaya ayrı bir eğlence katan Homemade kavanoz kapaklarının büyük ve küçük olmak üzere 2 farklı boyu bulunuyor. Bu iki kapak Homemade ailesinin 300-500-1000-1500 cc olmak üzere 4 boy kavanozu için uygundur.

Paşabahçe Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikincidünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’ da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.

Otomatik ve el imalatı olarak 10 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam, üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurt dışında ise Bulgaristan, Rusya Federasyonu ve Mısır’daki tesislerinde gerçekleştirmektedir.

www.pasabahce.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.