Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

ULUSAL BASINDA VE SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPAN SEDAT PEKER YENİ BİR AÇIKLAMA DAHA YAPTI

 İşte Peker’in o açıklamaları…
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİM
“Salı günü, Gül ve Kenan Erçetingöz çiftinin ev sahipliğini yaptığı ve çeşitli sanatçıların, iş insanlarının ve birçok hukukçunun da katılmış olduğu ve (Bizim için bir şeref) olan bu organizasyona ailece davetliydik. Bulunduğumuz mekanda Sayın Doğu Perinçek’in Genel Başkanlığını yaptığı Vatan Partisi’nin İl Başkanı ve aynı partide görevli değerli arkadaşlarla karşılaşıp selamlaştık. Mekan sahibi değerli dostumuzun isteği üzerine de beraber bir hatıra fotoğrafı çektirdik.

HİSLERİMDE ASLA YANILMADIM
Vatan Partisinin İl Başkanı Sayın Cem Dikmen ve yine (Benim için bir şeref) olan bu fotoğrafı, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmış. Ben bu hikayenin sonunun nereye varacağını tecrübelerimden dolayı biliyordum. Çeşitli terör örgütü üyeleri ve sempatizanlarının, dört bir koldan adeta bir kuduz köpek gibi ayrı ayrı saldıracaklarından hiçbir şüphem yoktu ve tahminlerimde her zaman olduğu gibi asla yanılmadım.


BEN NE SÖYLERSEM SÖYLEYEYİM
Bazı arkadaşlarımız, bana olan sevgilerinin asla değişmeyeceğini ancak ben ne söylersem söyleyeyim Vatan Partisi’ne olan düşmanlıklarının asla geçmeyeceğini söylemişler. (Değerli dava kardeşim Mehmet Öztürk gibi…) Kıymetli dostlarım, Peygamber Efendimizin Müslüman olması için özel olarak dua ettiği, ayrıca da akrabası olan Hz. Hamza Efendimizi şehit eden Hz. Vahşi’nin İslam inancına dahil olması için kendisine defalarca davet amaçlı mektup yazdırdığını biliyor muydunuz?

FİTNE ATEŞİNDEN KURTARDI
Evet, her iki Cihan’ın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Peygamber Efendimiz, Hz. Vahşi’yi affetti, kadere bakın ki o Hz. Vahşi de Peygamber Efendimize mektuplar yazarak dünyayı bölüşelim diyen yalancı peygamber Müseylime’yi, Peygamber Efendimizin vefatından sonraki bir tarihte öldürebilme şerefine ulaşarak dünyayı çok büyük bir fitne ateşinden kurtardı.

İLK TAŞI MASUM OLANIMIZ ATSIN
Kıymetli dostlarım, bu sözlerime lütfen kulak verin. Söz konusu vatansa, gerekirse düşmanlarımızla bile barışmalıyız. (Ben Vatan Partilileri Ergenekon süresinde tanıdım ve onları asla düşman olarak görmüyorum!) Ancak, onları düşman olarak gören kardeşlerimize de Hz. İsa’nın şu sözünü hatırlatmak isterim: İlk taşı en masum olanımız, yani hiç bir günahı olmayanımız atsın.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.