Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

YAŞAM ALANLARINDA ESTETİK DURUŞ

Yaşam alanları için birbirinden iddialı tasarımlara imza atan Kilim Mobilya, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Her büyüklükteki eve, her zevke ve her yaş grubuna hitap eden tasarımlarıyla Kilim Mobilya, yeni koleksiyonu Poyraz ile yaşam alanlarına yeni bir perspektif katıyor.

Zengin renk tonlarının tüm ihtişamı salonunuzda…

Çağdaş bir tasarımla mekanı geniş gösteren Poyraz Salon Takımı, yumuşak dokulu kumaşı, farklı renk seçenekleri ve gürgen ayaklarıyla yaşam alanlarını sıradanlıktan kurtarıyor. Kullanıcısına rahat ve yumuşak bir oturum sunan Poyraz ile Kilim Mobilya, yaşam alanındaki sadeliğin ismi oluyor.

2’li ve 3’lü koltuk ve berjerden oluşan Poyraz Salon Takımı, şık ve fonksiyonel tasarımıyla evinize farklı bir esinti taşıyacak.

31 Mart’a kadar geçerli Poyraz Salon Takımı fiyatı 8.290 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21