Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Yeni Yılda En Şık Adımların Adresi Butigo

Butigo’nun 2018 Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık ayakkabı modelleri yeni yıl enerjisini doyasıya yaşamak isteyen, tarzından ve rahatlığından ödün vermeyenlerin kurtarıcısı oluyor.

Butigo’nun şık adımlar sunan ayakkabı koleksiyonu gri, siyah, bordo ve kahve gibi renklerle ön plana çıkıyor. Dişli taban, zımba, toka ve zincir detaylarıyla zenginleşen ayakkabı modelleri deri ve süet alternatifleriyle her zevke hitap ediyor.

Blazer ve bomber ceketleri, elbiseleri veya etekleri zarif stiletto modelleriyle tamamlayanların yanı sıra yılbaşında rahatlık arayanlar için de alternatifler sunan Butigo, kombinlerinde pantolon tercih edenlere birbirinden konforlu ve şık bot modellerini öneriyor. Blok topuklu modeller, barok işlemeler ve kadife dokunuşlar yeni yıla girerken fark yaratmanızı sağlayacak.

Butigo’nun 2018 Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık modellerini görmek, yeni yılda kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21