Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

Yenilenen evlere, rahatlatan avantajlar

Türkiye dekorasyon sektörünün köklü markalarından olan Çetmen Mobilya'nın Sonbahar 2018 için kurguladığı koleksiyonunda, global trendlerin önemli anahtar kodlarını ve çağdaş mekanların yeni temalarını görüyoruz. Yeni koleksiyonda öne çıkan ekru, fildişi ve vizon tonları, geometrik ve organik formlarla tamamlanıyor. Derin ve rahat oturma eylemine yönelik tasarlanan koltuk ve kanepe grupları, yine yalın, modernist ve konformist bir stile işaret eden yemek ve yatak odası takımları ile devam etmekte.

Sektöründe marka güvenilirliğini ve titiz üretimi temsil eden Çetmen Mobilya, sezonun yenilenme harekatına uygun bir avantajı da yeni koleksiyonuna yansıtmakta: Livrona Oturma Grubu, Hope Oturma Grubu, Lizette Oturma Grubu, Loan Yemek Odası ve Yatak odası, Milo yemek odası ve yatak odası odası gruplarına özel, nakit alımlarda avantajlı fiyatlar olmak üzere tüm ürünlerde %25’e varan indirimler, Çetmen müşterilerini bekliyor.

2 Aralık 2018'e kadar sürecek bu kampanya, cazip ve avantajlı fiyatları, Çetmen Mobilya'nın güncel dekorasyonun zamansız çizgileriyle hazırladığı ürünlerle buluşturmakta.

Yaşadığınız mekana ilham veren dokunuşlar katmak ve evinizi yenilerken fark yaratan indirimlerle tanışmak istiyorsanız doğru adres, Çetmen Mobilya. Ayrıntılı bilgi ve ödeme koşulları www.cetmen.com.tr ve Çetmen Mobilya Mağazalarında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.