banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

HALK OTOBÜSLERİNE EL DEZENFEKTANLARI YERLEŞTİRİLDİ

LÜTFEN HERKES DİKKAT ETSİN

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Halk otobüsleriyle günlük yaklaşık 40 bin insan taşınıyor.  Tabi bu virüs sürecinde toplu taşıma kullanımı azaldı. Biz yine de tedbirimizi alıyoruz ve halk otobüslerini kullanan vatandaşların ellerini dezenfekte edebilmesi için, mikrop kırıcı solüsyonları araç içerisine yerleştirdik. 116 aracın tamamına aparatlarını taktık. Malzemeleri de içerilerine yerleştirdik. Bunların kontrollerini şoför arkadaşlarımız yapacaklar. Sıvılar da yanlarında var bittikçe ekleyecekler. Burada amacımız kişisel hijyeni maksimum seviyede tutabilmek.  Corona virüs ile mücadele sürecini en sağlıklı şekilde tamamlamak istiyoruz. Lütfen herkes bu sürece dikkat etsin. Özellikle 65 yaşının üstündeki büyüklerimizin evlerinde kalmalarını istiyoruz. İhtiyaçlarının karşılanması ile alakalı da arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor" ifadelerini kullandı.

BANKLARIN ETRAFINA ŞERİT ÇEKİLECEK

Parklardaki oturma banklarının da gündeme gelmesini değerlendiren Taban, "İlçemizin sosyal alanlarında çok sayıda bank var. Bunları toplamak mümkün ama aralarında seyyar olmayanlar da var.  Biz de bu alanların etrafına şerit çekmeyi düşündük. Biz oturma alanlarının etrafına şerit çekerek ve yazı yazarak gerekli uyarıları yapacağız.  Zabıtalarımız da bu konuyu denetleyecek. Biz vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21