Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

HER FABRİKA BİR KALEDİR

İş dünyasını doğrudan ilgilendiren konularda, etkin iletişim ve bilgilendirme refleksiyle bu dönemin öne çıkan kurumu olarak dikkat çeken DOSABSİAD, ekonomi ve sağlık alanında gerçekleştirdiği etkinliklerin yanısıra milli duyguların toplumla paylaşılması konusunda da hassasiyetini muhafaza ediyor.

Nilüfer Çevikel başkanlığındaki DOSABSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, DOSABSİAD Sosyal Tesisleri bünyesindeki halı sahada bir araya gelerek, ellerinde Türk Bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün “Her Fabrika Bir Kaledir“ sözlerinin yer aldığı pankartla poz verdiler ve hep birlikte “Ne Mutlu Türküm Diyene“ diyerek, 19 Mayıs`ı coşkuyla kutladılar.

Anahtar Kelimeler:
BursaDosabsiad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.