Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

GUCCI 'NİN YENİ YIL HEYECANI

Takıdan el çantasına, ayakkabıdan parfüme, dekorasyon ürünlerinden çocuk giyime kadar birçok farklı ürünü kapsayan Gucci Gift Giving hareketi geniş çaplı dijital kampanyalar ve özel bir kısa filmle destekleniyor.

Gift Giving kampanyasının merkezinde Petra Collins’in yeni kısa filmi bulunuyor. Filmin çekimleri, 1926’da açılan ve iç mekanı 60’lar tarzında, İtalyan mimar, tasarımcı ve fotoğrafçı Carlo Mollino tarafından yeniden tasarlanan, Torino’daki Le Roi (Sala da Ballo Lutrario – Lutrario Balo Salonu) sinema ve dans salonunun büyülü ortamında gerçekleştirildi. Aşırı ruhlu ve gösterişli bir baloyu konu alan videoda, davetliler birlikte dans ediyor, yiyip içiyor ve geceyarısına geri sayım yaparak Yeni Yıl’ı birlikte karşılıyorlar. Göz alıcı, ihtişamlı ve nostaljik görüntüler, neşeli ve şenlikli halleriyle gift-giving sezonunun ruhunu kusursuz bir biçimde ifade ediyor.

Gucci App, alıcıların ilgisini çekecek ve hediye heyecanını daha da yükseğe taşıyacak çok özel interaktif içeriklere yer veriyor. Özel Gucci Hediye Kutusu sayesinde, mobil cihazınızı sallayarak her gün farklı sanal armağanlar hakkında bilgi edinmek mümkün. Kullanıcılar, tıpkı geri sayım takvimlerinde olduğu gibi, günden güne farklı içerikleri keşfedebiliyor ve ürünlerigucci.com üzerinden satın alabiliyor. Uygulamanın bir başka bölümünde, kullanıcıların mesajlarına ekleyebilmesi için, balonlar, şampanya kadehleri, şapkalar ve düdüklerden oluşan parti eşyalarının yanısıra çanta ve ayakkabı gibi bazı Gucci aksesuarlarının da içinde olduğu resimli photoboothçıkartmaları sunuluyor. Telefonlarını sezonluk duvar kağıtlarıyla süslemek isteyen kullanıcılar için de geniş bir seçenek yelpazesi bulunuyor.

Gucci uygulamasında yer alan özel içeriğin yanı sıra gucci.com sitesini ziyaret ederek hediyeleri doğrudan satın almaya olanak sağlayan interaktif bir kataloğa ulaşmak da mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21