Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

ANAVATAN PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI M.MUZAFFER NİŞANCI'DAN İNCE ZİYARET

İnce Medya Grup'u ziyarete Anavatan Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı ile birlikte  Başkan Yardımcısı İbrahim Pehlivanoğlu ve Anavatan Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Tayfun Erman'la ziyaret ettiler.

Bu ziyarette Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı 19 Mayıs günü olması hasebiyle konuşmasında  tüm vatandaşlarımızın  Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik etti.
İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Necmi İnce'de bu görüşmede Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı ve yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Ayrıca Gazeteci Necmi İnce konuşmasında  Anavatan Partisinin o eski günlerine en kısa zamanda dönmesini ümit ettiğini ve  başta Anvatan Partisi  Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve yöneticilerin başarılarının devamını temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.