Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Başkan Yılmaz, Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ü ağırladı

Yıldırım Belediyesi Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarete Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay'da katıldı. Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Tüm AK Parti Milletvekillerimiz, sizler gibi sık sık belediyemizi ziyaret ederek hem hatırımızı soruyor hem de ilçemizde yürütülen çalışmalar ve yapılan hizmetler hakkında bilgi alıyorlar. Bizlerde bu minvalde yaptığımız çalışmaları sizlerle değerlendiriyoruz, istişarelerde bulunuyoruz. Yıldırım, birçok çalışmayı Ankara'yla yürüttüğümüz bir ilçemiz. Yıldırım hem tarihi kimliğiyle hem de doğal güzellikleriyle, yeşillikleriyle öne çıkmış bir ilçemiz. Diğer yandan ise çarpık kentleşmenin yoğun olduğu bir ilçemiz. Dolayısıyla çözülmesi gereken de birçok problemi var. Siz kıymetli milletvekillerimizin desteğiyle imar kanununda bir değişiklik gerçekleştirmiştik. Bu doğrultuda da bizler imar planı ve uygulamalarımızın bir daha sekteye uğramaması, bozulmaması adına da çalışmalarımızı başlattık. Sizlerin de desteği ile çıkan bu imar kanunu hakikaten önümüzü ciddi anlamda açtı. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KİŞİ BAŞI 1 METREKARE YEŞİL ALAN

Yıldırım Belediyesi olarak bir yandan imar çalışmaları gerçekleştirirken diğer yandan da ilçe sakinlerinin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "Bizler 2020 yılını bu minvalde 'Fen İşleri Yılı' ilan ettik. 658 bin nüfuslu Yıldırım ilçemize 658 bin metrekare yeni yeşil alan kazandıracağız. Biten, çalışmaları devam eden ve proje aşamasında olan parklarımız var. İnşallah dönem sonuna kadar Büyükşehir Belediyemiz ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yapacağı millet bahçesi ile beraber yeşil alan miktarımızı kişi başı bir metrekare arttırmış olacağız. Bu da şehrimizin Yeşil Bursa kimliğine yeniden kavuşması adına ve hemşehrilerimizin nefes alacakları ortamların oluşması adına önemli bir çalışma. Şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak, sıkıntılarını giderecek çalışmaları yürütüyoruz" şeklinde konuştu.

'YILDIRIM İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZE KATIYOR'

Türkiye Büyük Millet Meclisi tatile girdikten sonra yaz döneminde belediye başkanlarını sık sık ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ise, "Bu ziyaretler vesilesiyle başkanlarımızın yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Yıldırım ilçesi nüfusu itibariyle merkezdeki en büyük ilçelerimizin başında geliyor. Yıldırım, spor alanlarıyla, parklarıyla, pazar alanlarıyla, sosyal ve kültürel alanlarıyla muazzam bir ilçe ve bu ilçeyi güzelleştirmek, daha ileriye götürmek için çalışan bir belediye başkanımız var. Teşkilatıyla, vatandaşıyla, belediye personeliyle uyumlu bir şekilde hareket ediyor. Bu da başarısına yansıyor. Ben gönülden inanıyorum ki bundan sonra da başlayan ve devam eden projelerle Yıldırım'ın çehresi daha da güzelleşecek. Tarihin, doğanın, turizmin, kültürün, maneviyatın şehri Yıldırım ilçemiz yarınlara daha emin adımlarla ilerleyecek. Vatandaşımız da belediye başkanımızı yakından izlesinler, takip etsinler, önerilerini sunsunlar. Çünkü başkanımız Yıldırımlıların talep ve önerilerine muazzam bir şekilde önem veriyor. Başkanımız, inşallah önümüzdeki günlerde gerek kentsel dönüşümle, sosyal ve kültürel projelerle gerek rekreasyon alanı, semt parkları ve mahalle parklarıyla ilçemize artılar katmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Bursa Son DakikaBursa Haber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21