Öne Çıkanlar corona İhsaniye Revizyon BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Bayram Öncesi İznik’te Mezarlıklar Çiçek Açıyor

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Kurban Bayramı dolayısıyla İznik Mezarlığı’nda vatandaşlara çiçek dağıttı. Bayramın manevi atmosferine uygun olarak düzenlenen etkinlikte, Başkan Usta’ya AK Parti İlçe Başkanı İnanç Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye ekipleri de eşlik etti.

Kurban Bayramı vesilesiyle vatandaşların kabir ziyaretlerini gerçekleştirdiği ilçe mezarlığında İznik Belediyesi tarafından 100 bin adet çiçek dağıtımı gerçekleştiriliyor. Amaç, hem bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek hem de geçmişlerimizi rahmetle anarken mezarların çiçeklerle güzelleştirilmesine katkı sağlamak.

Başkan Usta, yaptığı açıklamada, “Bayramlar, hem yaşayanlarla hem de ebediyete irtihal etmiş sevdiklerimizle bağlarımızı güçlendirdiğimiz özel günlerdir. Bu vesileyle hemşehrilerimizin duygularını ve dualarını paylaşıyor, mezarlık ziyaretlerine anlam katıyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum,” dedi.

İznik Belediyesi’nin sürdürdüğü çiçek dağıtımı uygulamasına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Mezarlık girişinde başlayan dağıtımlar gün boyu devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21