Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

Bedir Derneği'nden, sıcacık yardım eli

Her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam eden Bedir Derneği, aralarında yetim ve yaşlı ailelerin bulunduğu muhtaç ailelere kışlık giysi ve yakacak  yardımında bulundu.


Yapılan yardımlarla  ilgili  Bedir Derneği Başkanı Kasım Kaplan; kış mevsiminin gelmesiyle kışlık giysi ve yakacaklarını karşılayamayan yetim ve yaşlı ailelere, kışlık giysi  mont, bot ve yakacak  Odun, kömür  yardımında bulunduklarını söyledi.


Yetim ailelere sıcak bir ortam oluşturmak , çocukları soğuktan korumak ve ihtiyaçların giderilmesi amacıyla büyük çaba harcadıkların söyleyen Kaplan “Bursa Bedir Derneği olarak kış aylarına girmiş bulunmaktayız. Bursa’da sayıca çok yetim ve yaşlı aile var. Ailelerimize 500 kilo odun ve 500 kilo kömür ve kışlık kıyafet  yardımında bulunduk.'' ifadelerini kullandı.


Toplumdan da yardım konusunda destek beklediğinin altını çizen diyen Kaplan, ''Ülkemizde ve Bursada  kovid-19  hızla yayıldığı bu dönemde yasakların geri gelmesiyle maddi durumu kötüleşmiş birçok ihtiyaç sahipli ailelerimiz var, Buradan hayırsever vatandaşlara bir çağrıda bulunmak istiyorum; Bu kötü günleri  kurallara uyarak maske temizlik ve mesafeye dikkat ederek  birlikte atlatacağız. Pandemi den dolayı  bu ay ailelerine para yardımı yapacağız. Hayırseverler bize destekteklerine devam ederlerse  inşaallah daha fazla aileye yardımcı olacağız. Bursa’da yardıma muhtaç olan birçok aile bulunmaktadır, lütfen onları unutmayın. Allah hayırseverlerden razı olsun.'' şeklinde konuştu

Anahtar Kelimeler:
BursaYardımDERNEKBedir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.