banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

'Bizim Ev'de mesafeler engel değil

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, engelli katılımcılara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bizim Ev'de uzun yıllardır devam eden atölyeler, korona virüs salgını nedeniyle risk taşıdıkları için katılamayan engelli bireyler için online olarak düzenlenmeye başlandı.

Daha önce Bizim Ev'de çeşitli atölyelere katılan büyük yaş grubu engelli bireyler, bu defa pandemi nedeniyle online olarak bir araya geldi. Çalışmalara verilen aradan sonra ilk kez bir araya gelen katılımcılar, yaşanan pandemi dönemi ile ilgili deneyimlerini paylaşırken, koronavirüse karşı alınması gereken önlemleri de konuştular. Katılımcılar evde kaldıkları süreçte ortaya çıkardıkları ürünleri de arkadaşları ve eğitmenleriyle paylaştı.

Bizim Ev eğitmenleri, online atölyelere yenilerini ekleyeceklerini ve normalleşme sürecinde katılımcılara yönelik hizmetlerini çeşitlendireceklerini belirttiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21