Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ ORHANGAZİ BAE ihracat
banner13

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan "satırlı kavga"ya ilişkin açıklama geldi

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında "Bursa'da satırlı dehşet" başlığıyla yayımlanan haberler ve yorumlarda yer alan iddialarla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması gereği doğduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bursa ili Osmangazi ilçesinde aralarında husumet bulunan müşteki A.Y. ile şüpheli G.B. arasında yaşanan kavgada, şüphelinin müştekiyi kesici aletle yaraladığı tespit edilmiş olup şüpheli 'kasten yaralama' ve 'tehdit' suçlarından tutuklamaya sevk edilmiştir. Söz konusu soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." ifadesine yer verildi. 

İddiaya göre, 29 Temmuz'da E.K. (16), arkadaşı K.B. (16) tarafından tabancayla boğazından vurulmuş, 5 Ağustos'ta arkadaşı E.K'yi hastanede ziyaret eden A.Y. (17) ise K.B'nin amcası G.B. tarafından darbedilerek satırla yaralanmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.