Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Bursa'da askıda tabletler öğrencilere ulaşıyor

“Toplumsal dokumuzun en güçlü yanlarından biri olan yardımlaşma ruhu ihtiyaç sahibi bu çocuklarımızı sarmalıyor” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmaması için başlattığımız kampanyamızda aldığımız desteklerle, çocuklarımızın alacakları eğitimlerle ışıklarını geleceğe yansıtmalarına katkı sağlıyoruz.Kampanyamızayurt dışındanbile destekgelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Destek olan tüm şahıs ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

“Işıklarını geleceğe yansıtacak çocuklarımıza, sizlerin desteğiyle tabletlerini ulaştırıyoruz” sloganıyla düzenlenen “Askıda Tablet” kampanyası kapsamında temin edilen tabletler, Gürsu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünce öğrencilere ulaştırılıyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaTabletGürsAskı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21