Öne Çıkanlar Hamilelik Adayı Normal uyarı ADAY
banner13

Bursa'da hava durumuna dikkat!

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre bugün sıcaklık en yüksek 10 derece. Bugün yağış yok. Gece saatlerinde sıcaklığın 2 dereceye kadar indiğini hatırlatmakta fayda var. 

Yarın yağmur geçişleri beklenmekte. Sıcaklık en yüksek 9 derece dolaylarında seyredecek. 

Bursa'da çarşamba yağış yok. Sıcaklık 10 derece olacak. 

Perşembeden itibarense Bursa'da sıcaklıklar yine yükselmeye başlıyor. 

Meteoroloji yetkilileri perşembe 15, cuma 16 derecelik sıcaklık beklendiğini bildirdi. 

Öte yandan Uludağ'da önümüzdeki beş günlük periyotta yarın kar yağışı öngörüldü. 

Sıcaklık zirvede eksi 7 dereceye kadar iniyor. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Muğla çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir'in kuzey ve Antalya'nın doğu ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, kuzeybatı kesimlerde ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaHava Durumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.