Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

BURSA VALİSİ YAKUP CANBOLAT, OYAK RENAULT İŞÇİLERİ İLE İFTAR YAPTI.

Fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte iftar yapan Vali Yakup Canbolat’a, Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, Oyak Renault Direktörler Komitesi de eşlik etti.

Vali Canbolat, iftar öncesi Genel Müdür Antoine Aoun’dan otomobil üretimi ve yapılan yeni yatırımlar ile ilgili bilgi aldı. Oyak Renault’nun 50 yıl önce 381 kişi ile Türkiye’de otomobil üretimi yapmak üzere çıktığı yolda bugün 7 bin kişiyi aşkın büyük bir aileye dönüştüğüne dikkat çeken Aoun, şunları söyledi: “Faaliyetlerimize başladığımız ilk günden bugüne, Renault 12’den Megane Sedan’a kadar Türkiye’nin en sevilen otomobillerini ürettik. Dünyanın en çok satan otomobillerinden biri olan Clio fabrikamızda üretilip dünyaya açıldı. Bu yıldan itibaren de yeni Clio’nun üretimine başladık. Bugüne kadar 6 milyondan fazla araç, 6 milyondan fazla da motor ürettik. Bugün dakikada bir araç üretmeyi başaran Türkiye’nin en verimli otomobil fabrikalarından biriyiz.” Vali Canbolat, iftar sonrasında işçilerle bir süre sohbet ettikten sonra fabrikadan ayrıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.