Öne Çıkanlar Kestel Hamilelik SORUNLAR Yankı Karacebey
banner13

Bursa’da heyelan: Otomobilinin üzerine kaya düşen bekçi öldü

Bursa’da Orhaneli-Keles yolunda Doğancı Barajı yakınlarında meydana gelen heyelan faciasında gece bekçisi hayatını kaybetti. 2 iş makinesinin kullanılamaz hale geldiği heyelanda kapanan Orhaneli-Keles yolu ekiplerin 4 saatlik çalışmasının ardından tek taraflı olarak ulaşıma açıldı.

Bursa-Keles karayolunun Doğancı mevkisinde yol çalışması yapılan bölgede büyük bir gürültüyle birlikte büyük kaya ve ağaç parçaları yola savruldu. Bölgede iş makinelerini bekleyen gece bekçisi Süleyman Sarı otomobilin için göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Bekçi Sarı’nın cansız bedeni, ekipler tarafından otomobilden çıkartılarak, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Doğancı Köyü’nde yaşadığı öğrenilen gece bekçisinin içinde bulunduğu araç kullanılamaz hale gelirken bölgedeki iş makineleride hurdaya döndü. Olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.  Park halindeki 2 iş makinesinin de kullanılmaz hale geldiği heyelan nedeniyle trafiğe kapanan Bursa-Orhaneli ve Bursa-Keles yolu, ekiplerin 4 saatlik çalışmasının ardından tek taraflı olarak ulaşıma açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.