banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

BUSKİ Şube Müdürü'nden Başkan Aydın'a ziyaret

BUSKİ Orhangazi Şube Müdürlüğü görevini 2014 yılından bu yana sürdüren İbrahim Sivri, BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından görev değişikliği sonrası yerine Buski Bursa merkezde görev yapan ve bir dönem Kanalizasyon Daire Başkanlığı görevinde bulunan Rafi Demirel atanarak göreve başladı. Orhangazi Buski Şube Müdürü Rafi Demirel, Orhangazi ilçemizde kesintisiz sağlıklı içme suyu ile sorunsuz altyapı hizmetleriyle beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizdeki alt yapı sorunlarını Belediyemizle beraber ortaklaşa hareket ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, BUSKİ Genel Yardımcısı Devrim İzgi ve Orhangazi şube müdürlüğüne atanan Rafi Demirel’in ziyaretlerinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederken, İlçemizde içme suyu ile sorunlarımızı neredeyse sıfıra indirdik. İlçe genelinde alt yapıdan tutun üst yapıya kadar tüm hizmetleri karşılamak amacıyla çalışmalarımıza BUSKİ ile ortaklaşa olarak devam ediyoruz. Hali hazırda birkaç mahallemizde alt yapı çalışmalarımız devam ediyor, BUSKİ ile ortaklaşa bir şekilde en kısa süre içerisinde onları bitirerek tüm mahallelerimizde alt yapı çalışmalarını tamamlamak istiyoruz. Yeni Atanan Şube Müdürümüz Rafi Demirel’e İlçemiz adına hoş geldin diyor görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21