Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

Cezaevi firarisi şahıs Karacabey'de yakalandı

Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde yakalanan cezaevi firarisi N.D'nin 32 suçtan arama kaydı ve 7 Yıl, 3 Ay, 15 Gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi.

Firari N.D.'nin  (24) Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, (1 ) Adet Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması ( 1)  Adet Basit Yaralama (2) Adet Dolandırıcılık (1) Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık (1) Adet Vergi Usul Kanununa Muhalefet (1) Adet Kamu Kurum ve Kuruluşları Zararına Dolandırıcılık (1) Adet Başkasına ait Banka ve Kredi Kartının Kullanılması suçlarına da karıştığı belirlendi.

N.D.'nin Kurşunlu Mahallesinde saklandığının anlaşılması üzerine; saklandığı ikametin önünde yakalanarak tutuklandı ve Bursa E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.