Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Emniyet Müdürü Sadık Elden’den Başkan Aydın’a ziyaret

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sadık Elden göreve başlamasının ardından Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Aydın, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Emniyet mensuplarımıza her zaman şükran borçluyuz. Emniyet teşkilatımız ile bizler halkımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sadık Elden’e yeni görevinde tekrar başarılar dileyen Belediye Başkanı Bekir Aydın, şehrin yaşanabilirliğine asayiş yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Orhangazi’nin yaşanılabilir bir kent olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, şehrin huzurunu ve güvenliğini sağlama amaçlı İlçe Emniyet Teşkilatı ve Orhangazi Belediyesi olarak uyum içinde gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.