Öne Çıkanlar NİLÜFER kahraman Kedi ateş Revizyon
banner13

EMNİYET TEŞKİLATI’NDA ORTA KADEME AMİR İHTİYACI NASIL GİDERİLECEK?

Bakan Soylu’ya verdiği soru önergesinde Aydın, Emniyet Teşkilatı’nda orta kademe amir ihtiyacı bulunduğunu, bu nedenle meslekte en az 20 yılını doldurmuş yaklaşık 1800 komiser yardımcısının beklenti içinde olduğunu dile getirdi.

“BAŞPOLİS” VE “KIDEMLİ BAŞPOLİS” GÖREV SÜRELERİNİ BEKLEME SÜRESİ SAYMAK İÇİN BİR ÇALIŞMANIZ VAR MI?”

Söz konusu personelin 2011 yılı itibariyle “Başpolis” ve “Kıdemli Başpolis olarak görev yaptıkları sürenin; “Komiser Yardımcısı”, “Komiser” ve “Başkomiser” rütbelerinde bekleme süresinden sayılmasını talep ettiklerini söyleyen Erkan Aydın, Bakan Soylu’ya şu soruları yöneltti:

“Emniyet Teşkilatı’nda orta kademe amir ihtiyacını nasıl gidermeyi planlıyorsunuz? “Başpolis” ve “Kıdemli Başpolis” görev sürelerini bekleme süresi saymak için bir çalışmanız var mı? Var ise bunu ne zaman açıklayacaksınız? Bu konuda bir planlamanız var mı?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.