Öne Çıkanlar corona İhsaniye BTSO Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

İznik’te Dâvûd-i Kayserî Buluşması Gerçekleşti

İznik Belediyesi ve IRCICA (İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi) işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, IRCICA Genel Direktörü Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç ile Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Basri Öcalan da yer aldı.

 

Etkinliğe İznik Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Vekili Zeliha Peşte, AK Parti İlçe Başkanı İnanç Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Davarcı, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, kamu ülkelerinin temsilcileri, akademisyenler ve davetliler katıldı.

 

 

Programda, Dâvûd-i Kayserî'nin Osmanlı düşünce dünyasındaki yeri, ilim geleneğine katkıları ve bırakılan manevî mirasları ele alınmıştır. Konuşmaların ardından türbeyi ziyaret ederek dualarda bulundular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21