banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Karacabey Belediyespor'dan şampiyonluk ziyaretleri

Ziyaretlerde Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Ülker ile Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Heyet ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Başkan Özkan, takıma verdiği desteklerden dolayı Aktaş’a teşekkür etti. Özkan, Bursa’nın bir spor şehri olduğunu belirterek, “Başkanımız zaten maçlarımızı yakından takip ediyor. Her maç sonrası kritik yapıyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da başkanımızın desteklerini bekliyoruz” dedi. Özkan, spora büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, 2. Lig’de de takımı hep birlikte şampiyonluk yolunda desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

Mücadelemize aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz

Karacabey Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Ülker de, kendilerine gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkürlerini iletti. Ülker, “Mücadelemize 2. Lig’de de aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da başkanımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Desteğimiz sürecek

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aktaş ise Karacabey’de sporun her alanında gösterilen başarıyı takdir ettiklerini kaydetti. Aktaş, sporun oldukça önemli olduğunu dile getirerek, “Karacabey Belediyespor Bursamızı bu şampiyonlukla gururlandırdı. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza desteğimiz sürecek” dedi. Heyet, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ardından AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret etti. Ziyarette Salman, Karacabeylileri spordaki başarılarından dolayı tebrik ederek, gelecek sezonda da başarılı bir mücadele için yönetime başarılar diledi. Ziyaretlerde Kulüp Başkanı İsmail Ülker, Aktaş ve Salman’a isimlerinin yazılı olduğu Karacabey Belediyespor forması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21