Öne Çıkanlar turizm psikoloji Atlet KKTC Akbaş
banner13

Karacabey Belediyespor, yeni sezonda iddialı

Türkiye 3. Lig 3. Grup'ta mücadele ederek elde ettiği şampiyonluk ile 2. Lig'e yükselen Karacabey Belediyespor, yeni sezona da iddialı hazırlanıyor.

Karacabey Belediyespor'un Kulüp Başkanı İsmail Ülker ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, takımın yeni sezonki hedeflerinden bahsedilirken, yeni sezonda da iddialı bir takım olma yönünde mesaj verildi.

Teslim olmayan takım olacağız

Ziyarette konuşan takımın Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, "Geçen sezon, 3. ligin üstünde performans gösterdik, bu ligde de herkesle dişe diş oynayacak potansiyeldeyiz. Başlangıç çok önemli. Teslim olmayan bir takım olacağız. Çok koşan, mücadele eden, pozitif futbol oynamaya çalışan bir takım olacağız. Şu an 20 kişilik takımız, 23-24 kişilik bir takım oluşturmayı planlıyoruz. Kadroda omurgayı koruduk. Ayrılan arkadaşlarımızın yerine de takviyeler yapıyoruz. Genel anlamda pek çok takımdan önce hazırlıklara başladık. Biz bu ligin yeni takımıyız ancak 2. Lig'de de ses getiren bir takım olmayı hedefliyoruz" dedi.

Hedef daima zirve

Kulüp Başkanı İsmail Ülker de kulübe ve sporcuya desteklerinden dolayı Belediye Başkanı ve aynı zamanda Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı olan Ali Özkan'a teşekkür ederek, "Karacabey'de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sporla yetişmesi için spora ve sporcuya pek çok yatırım yapılıyor. Elde edilen başarılar Ankara'nın da dikkatini çekiyor. Özellikle tesisleşme hamleleri ile Karacabey, gelecekte çok daha iyi bir konuma ulaşacak. Karacabey'de 300-500 olan lisanlı sporcu sayısından, 7-8 bin lisanslı sporcuya ulaşıldı. Bu sene de Karacabey Belediyespor olarak nasibimizde ne varsa o olsun ve yolumuza emin adımlarla devam edelim. Takım olarak hedefimiz daima zirve. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Sporcuya desteğimiz sürecek

Karacabey Belediyespor yetkililerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan ise "Karacabey Belediyespor 2014 yılında 2. Amatör kümedeydi. Sporun her alanında olduğu gibi futbolda da bir devrim yapıldı. Karacabey Belediyespor kısa sürede 3. lig ve sonrasında da 2. lige çıktı. Kentimizde lisanslı sporcu sayısı çok azdı, ciddi bir artış yaşandı. Spora desteğimiz her zaman sürecek. Spor kenti Karacabey hedefimiz doğrultusunda çalışmalara devam edeceğiz. Takımımıza yeni sezonda da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BursaKaracabey Belediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.