Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ kadem bilek Engelsiz Bursagaz Kıyak
banner13

Karacabey'de Covid-19'a karşı sıkı denetim

Zabıta, polis ve sağlık ekiplerinin de yer aldığı denetimlerde Kaymakam Kurtbeyoğlu ve Başkan Özkan, vatandaşların kurallara riayet edip etmediğini yerinde denetledi. Güncel kuralların hatırlatıldığı denetimlerde, salgının yayılmasına hep birlikte engel olunabileceğine dikkat çekildi.

Herkese önemli sorumluluk düşüyor Kaymakam Kurtbeyoğlu yaptığı açıklamada, “Günlük denetimlerin yanı sıra genel denetimlerin de sıklıkla yapılacağını belirtelim. Ve halkımızın sağlığını risk altına atanlara karşı da gerekli cezai işlemlerin olduğunu hatırlatalım. Hem kişisel sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından her bireye düşen önemli görevler vardır. Bunu unutmamalıyız ve bu noktada herkesin üstüne düşen sorumluluğu yapması gerekiyor” dedi.

Kurallara riayet etmek önemli Belediye Başkanı Ali Özkan da denetimlerde yaptığı açıklamada, “Herkesin bu küresel salgına karşı taşın altına elini koyması gerekiyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle kısıtlanan yaşam şartlarından kurtulmak için kurallara riayet etmek önemli. Özellikle topluma doğrudan hizmet eden sektör temsilcileri, bu konuda daha hassas olmalı. Zabıta ekiplerimiz, polisimiz ve sağlık ekiplerimiz bu anlamda kontrol ve denetimleri sıklıkla sürdüreceklerdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.