Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Nilüfer Belediye Başkanı Erdem'den Arslan'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Belediye Başkanı Turgay Erdem, göreve yeni başlayan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arslan'ı ziyaret etti. Başkan yardımcıları Dr. Sibel Özer, Adem Vural, Osman Ayradilli, Remzi Çınar ve Engin Yener'in de yer aldığı ziyarette Başkan Turgay Erdem, İbrahim Arslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Nilüfer Belediyesi olarak emniyet güçleriyle her zaman uyum içinde ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Turgay Erdem, hedeflerinin halkın huzur ve güven içinde bir yaşam sürmesi olduğunu dile getirdi.

Ziyaret için teşekkür eden İbrahim Arslan da, huzur ve asayişin sürmesi için gece gündüz fedakârca çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Arslan, Başkan Turgay Erdem ve ekibine geçmişte verdiği desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.