Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

Osmangazi'de sahipsiz hayvanlara beslenme desteği

Koronavirüs salgınına karşı birçok tedbiri titizlikle uygulayan Osmangazi Belediyesi, ilçe genelindeki sokak hayvanlarını da unutmuyor. İçinde bulunduğumuz zor dönemde sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Osmangazi Belediyesi, sahipsiz hayvanların da beslenmelerini sağlıyor. Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki birçok noktaya düzenli olarak mama ve su bırakarak can dostların aç kalmasının önüne geçiyor. Ekipler, özellikle Covid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte sokak hayvanlarının mağdur olmaması için  hassasiyet gösteriyor. Beslenmenin yanı sıra ihtiyaç görülen hayvanlar, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne götürülerek bakım ve tedavileri yapılıyor.

DÜNDAR: "HAYATI BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ"

Osmangazi'de her canlının değerli olduğunu ve hayvanların da yaşam hakkına saygı duyduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu hayatı hep birlikte paylaşıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi can dostlarımızı da ihmal etmeyip, onlara da destek veriyoruz. Can dostlarımıza yönelik olarak periyodik sürdürdüğümüz mama ve su dağıtımını içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yoğunlaştırmıştık. Sahipsiz hayvanların aç ve susuz kalmaması için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Vatandaşlarımız merak etmesin, Osmangazi'de can dostlar da emin ellerde" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.