Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

SAADET PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI ATMACA: AYASOFYA BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Partisinin haftalık toplantısında konuşan Atmaca Ayasofya bizim kırmızı çizgimizdir dedi.

Fomara meydanında bulunan il binasında haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan Atmaca yaptığı açıklamada “bazı kesimler Ak parti bunu siyasi malzeme yapıyor diyorlar. Her ne olursa olsun Ayasofya bizim kırmızı çizgilerimizden biridir. Açılması bizi kesinlikle mutlu etmiştir ve sevindirmiştir. Her kim olursa olsun kimin emeği, katkısı, faydası olmuşsa Allah razı olsun. Ayasofya’nın müze olmaktan çıkartılıp cami vasfına döndürülmesi biz için sevindirici bir olaydır” dedi.

Neden bugüne kadar bu yapmadı da şimdi yaptı iddialarına da açıklık getiren Atmaca, bunların hepsi doğru ama bundan sonra bu yorumlara gerek yok dedi.

Erbakan hocamızın dediği gibi Hakkın batıla karşı zaferi olan Ayasofya cami asıl kimliğine kavuşmuş oldu diyen Atmaca, “Allah’a şükürler olsun. Allah bundan sonraki süreçte hep açık kalmasını nasip etsin ve cami olarak ta bizlere orada namaz kılmayı, ibadet etmeyi nasip etsin” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.