Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

SEVER ÇİFTLİĞİ DEDE’DEN TORUNA HİZMETİNİZDE!

Dede Vahit Sever’in kurduğu bu çiftlik kurbanlık ve adaklık hayvancılıkla ilgili faaliyetlerini sonrasında çiftliğin başına Abdullah Sever geçerek faaliyetlere devam etmiştir.
Sever çiftlik deden toruna hizmet verme noktasında Abdullah Sever’den sonra son kuşak olarak oğlu Vahit Özer Sever çifliğin başına geçti.

Bu kapsam da yine Sever Çiftliği olarak besicilik, adaklık kurbanlık satış olarak hizmet vermektedir. Sever çiftliğin son kuşak temsilcisi ve Sahibi Vahit Özer Sever’in çifliğin başına geçmesiyle hayvancılıkla ilgili son model ekipmanlar olmak üzere hijyenik, güvenilir ve temiz ve doğal ortamda hayvancılık yaparak kurban kesim hizmetini yapılmaktadır.

Sever çiflikte dede’den toruna hayvancılıkla ilgili hizmet noktasında büyüyerek devam etmektedir. Şimdilik 150 büyükbaş ve 150 küçükbaş hayvanlarıyla doğal ortamda beslenerek Bursa'lı vatandaşlara kurbanlık ve adaklık hayvan satışıda verilmektedir. Bu kapsamda kurbanlık ve adaklık hayvan ihtiyaçı olan vatandaşların Bursa Nilüfer İlçesi Tahtalı mahallesi merkezinde Vahit Özer Sever’ e ulaşarak hayvan ihtiyaçlarına karşılayabilirler. Ayrıca Vahit Özer Sever’e bilgi almak isteyenlerin İrtibat numarası olan cep telefonu: 0545 933 49 41 bilgi alarak ulaşabilirler. Sever Çiftliği ile Dede'den Toruna hizmet vermek ve bu zaman kadar başarılı olmak hiçbir zaman tesadüf değildir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.