Öne Çıkanlar Darişşafaka Kolej vişne Tarih ve sanatı buluşturdular 31 Mayıs
banner13

TURİZM BAKANI ERSOY'DAN İZNİK STANDINA ÖZEL İLGİ

30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen fuarda Türkiye'de ve Yurtdışında bulunan turizm şirketlerinin acenteleri ile il ve ilçeler burada turizm ve kültür alanındaki bilgileri fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtıyor.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İznik Belediyesi tarafından açılan stantta gelen ziyaretçi ve misafirleri ağırlıyor. Fuar 30-31 Ocak 2020 tarihlerinde Turizmcilere açılırken 1-2 Şubat 2020 tarihlerinde ise ziyaretçilere saat:10.00 ile 18:00 saatleri arasında açılacak ve 2 Şubat saat:17:00' da sona erecek.

ULUSAL BASININ GÜNDEMİ İZNİK

Bursa Kültür Turizm Tanıtma Birliği Başkan Vekili olan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Emitt Fuarında İznik’i başarılı bir şekilde temsil ediyor. Ulusal basın kanallarında İznik Standına yoğun ilgi gösterip Başkan Usta ile İznik Turizmi üzerine röportajlar gerçekleştiriyorlar.

Anahtar Kelimeler:
BursaIznik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.