Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

TÜRK KIZILAY BURSA ŞUBESİ ÖZEL GENÇLERİN BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Türk Kızılay Bursa Şubesi, organizasyonları ile iyilik ve mutluluğu paylaşmaya devam ediyor. Bir yandan gerçekleştirilen yardım faaliyetleri ile pandemi sürecinde umut olmaya devam eden Türk Kızılay Bursa Şube Yönetimi, gönüllüleri ve çalışanları diğer yandan da gerçekleştirilen organizasyonlarla her kesimden insanın sevincine ortak oluyor. Bu kapsamda Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri Sitesi’nde gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması ile çocuk evinde kalan gençler gönüllerince bir gün yaşadı.

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları Fikriye Aydın ve Orhan Bayrak katıldı. Gençlerin gerçekleştirdiği çeşitli faaliyetlerle renklenen organizasyona gençlerin fener alayı damgasını vurdu. Saatler 19.19’u gösterdiğinde tüm Türkiye ile birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan gençlerin coşkusu görülmeye değerdi. Organizasyon, gençlere yapılan ikramlarla sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21