Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

ZABITA KALDIRIM İŞGALİNE TAVİZ VERMEDİ

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yoğun bir çalışma yürüten Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda ilçe genelinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırım işgaline yönelik denetim gerçekleştirdi. Çarşamba bölgesinde kaldırımları işgal eden esnaf ile seyyar satıcılara yönelik düzenlenen operasyonda zabıta ekipleri, esnafın masa, sandalye ve çadırlarını toplayarak arabaya yükledi. İş yerlerinin yol üzerinde bulunan reklam tabelalarını da kaldırarak ulaşımı rahatlatan ekipler, vatandaşların huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale taviz vermeyeceklerini söyledi. Vatandaşların daha temiz ve rahat bir ortamda yaşayabilmesi için yapılan uygulama, halk tarafından da olumlu karşılandı.

Kaldırımların yayalar için olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ekiplerimiz, kaldırım işgaline karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Esnafa karşı sık sık uyarılarda bulunuyor. Tüm uyarılara rağmen kaldırım işgaline devam eden esnaflar hakkında da yasal işlem uyguluyor. Kaldırım işgali son buluncaya kadar zabıta ekiplerimiz çalışmalarına devam edecek. Hiç kimsenin vatandaşlarımızı zor durumda bırakmaya hakkı yok” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.