Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT

İlkbaharın Heyecan Uyandıran Rahatlığı Deichmann'da
Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı'nda bulunan Deichmann tükenmeyen ilham kaynaklarının bir yenisiyle sneaker koleksiyonunu moda tutkunlarıyla buluşturuyor. Koleksiyonun pembeden günbatımı ve gökyüzü tonlarına uzanan geniş renk paleti mevsim ruhunu fazlasıyla yansıtıyor.

Bağcıklı ve bağcıksız modelleriyle günün her anında konfor ve şıklık sunan Deichmann, ofisten spora gidenler için ideal seçimler arasında yer alıyor. Sürekli hareket halinde olduğumuz günlük hayatta işten etkinliklere uyarlanabilen sneakerlar markanın ruhunu sokaklara taşıyor. Klasik kombinler ile tamamlanabilen sneakerlar, hafta sonu tatillerinde de size eşlik ediyor.

Sezonun parlayan rahatlığı sneakerlar gardıropların vazgeçilmezi oluyor. Yeni mevsim heyecanı, baharın enerjisini ve güneşin cazibesini sneaker koleksiyonu ile tarzınıza yansıtan Deichmann, yaza sıcacık bir giriş yapmaya hazırlanıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.