Öne Çıkanlar online youtuber Hamilelik İBB Yankı
banner13

İş Dünyası Enflasyon Rakamlarından Memnun

TÜİK’in açıklamış olduğu 2018 Kasım ayı enflasyon verilerine göre; ev eşyasında yüzde 2,85, eğlence ve kültürde yüzde 2,08, çeşitli mal ve hizmetlerde yüzde 0,96 ve gıda ve alkolsüz içeceklerde yüzde 0,74 düşüş gerçekleşti.

Dengeleme sürecinde atılan güçlü adımların meyvesini kısa zamanda gördüklerini belirten DERSİAD (Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği) Genel Başkanı Mustafa Çınar, “ Düşen kur oranlarından sonra enflasyon rakamlarında da görülen normalleşmenin destekçisi ve takipçisiyiz. Yılsonunda bu düşüş sürecek ve normalleşme sürecinde hızlıca yol katedeceğiz. Enflasyonla Mücadele Programı’nın ardından ÖTV ve KDV indirimleriyle canlanan piyasa, atılan adımların güçlülüğünü gösteriyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.