Öne Çıkanlar NECMİ İNCE Engelsiz İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

LEGRAND TÜRKİYE, LİSE VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ İŞ HAYATINA HAZIRLIYOR

Elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan Legrand, yenilikçi çözümleriyle her alanda kolaylık ve ayrıcalık sağlıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da “Teknik Eğitime Destek” projesi ile meslek lisesi ve üniversite öğrencilerini geleceğe hazırlayan Legrand Türkiye, 3’ü üniversite 12’si meslek lisesi olmak üzere 15 okula eğitim vererek toplamda 516 öğrenciye ulaştı. Yapılan bu eğitimler ile birlikte öğrencilerin pratik ve teorik açıdan eğitilmesi ve iş hayatlarında daha donanımlı bireyler olmaları hedefleniyor.

Eğitimler, okul ve üniversitelerin kendi yerleşkelerinde ve İnnoval eğitim merkezi olmak üzere farklı lokasyonlarda gerçekleştirdiğini söyleyen Legrand Türkiye Ülke Pazarlama Direktörü Gülsevinç Selçuk; “Legrand Türkiye Eğitim Departmanı olarak öğrenciler ile teorik ve pratik çalışmalarının yanı sıra fabrika turları da yaparak öğrencileri iş hayatına hazırlıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.