Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

MediaMarkt CLUB’ın 3’üncü yaşı indirimlerle kutlanıyor

Yılın neredeyse tamamında gerçekleştirdiği kampanyalarla teknolojiseverlere geniş ürün seçeneğinin yanı sıra avantajlı fiyatlar sunan MediaMarkt Türkiye, 3 yıl önce hayata geçirdiği MediaMarkt CLUB programıyla teknolojiseverlere özel indirimler sunarken aynı zamanda 3, 6, 9 ve 12’nci alışverişlerde de hediye veya indirim çekleri dağıtıyor. Bunların yanı sıra CLUB ile özel ayrıcalıklar da sunan MediaMarkt, şimdi de programın 3’üncü yaşını kutluyor.

MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bugün başlayan ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek kampanyalar kapsamında son zamanlarda teknolojiseverlerin en çok tercih ettiği kategorilerde indirimler gerçekleştiriliyor. Buna göre seçili süpürge ve küçük ev aletlerinde yüzde 15, beyaz eşyalarda yüzde 10, seçili akıllı telefon, bilgisayar ve tabletlerde ise yüzde 5 net indirim uygulanıyor.

MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay

Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik‘e tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21