Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

TÜYAP ESKİŞEHİR HOBİ, SPOR VE HEDİYELİK EŞYA FUARI BÜYÜK SES GETİRDİ

T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin değerli destekleri beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ile ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuar 100’ün üzerinde katılımcı firmayı ağırladı. Başarılı bir şekilde son bulan fuarda hobi, sanat, ve spor adına tüm beklentiler karşılandı.

43.123 Kişi Ziyaret Etti

Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Afyon ve çevre illerden gelen ziyaretçiler Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı’na akın etti. Büyük ilgi odağı olan fuarıtoplam 43.123 kişi ziyaret etti. Zengin içeriği ile birçok etkinliğin gerçekleştirildiği Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda 4 gün boyunca büyük ilgi gören etkinliklerle ziyaretçiler sanata, spora ve eğlenceye doydu. Sanat salonunda 26 kurum, 20 farklı sanat dalında toplam 48 ayrı etkinlik gerçekleştirdi. Binlerce sanatsever düzenlenen uygulamalı gösterileri ve workshopları keyifle takip etti. Fuarda Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü öğrencileri nefesli, vurmalı ve yaylı çalgılar orkestraları dinleti sundu. Aralıksız devam eden lületaşı, ebru sanatı, alevde cam şekillendirme, hüsn-ü hat, geleneksel bakır işlemeciliği, orkestra, interaktif tiyatro gösterileri ve müzik dinletileri ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Spor salonunda ise 18 kurum, 15 farklı spor dalında toplam 56 ayrı gösteri düzenledi. Tekvando, karete, jimnastik, aerobik, spinning ve okçuluk, binicilik, kılıç gösterilerinden oluşan savaş sanatları şovları ile çocuklar için düzenlenen etkinliklere katılım yüksek oldu. Eskişehirli milli yüzücülerin söyleşi gerçekleştirdiği fuarda, kendi spor dallarında şampiyonluklar yaşamış olan milli sporcular da etkinliklere katılarak sporseverlerle buluştu. Jimnastikte Avrupa Şampiyonu olan milli takım kaptanı Ümit Şamiloğlu, Dünya Tekvando Şampiyonu Gülsena Karakuyulu, Türkiye Fitness Şampiyonu Derya Gürbahar ve Atletik Fizik Dünya Şampiyonu Kemal Doğan ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı. Birçok ilgi çekici etkinliğin sergilendiği fuarda ziyaretçiler sanat ve spor şovlarıyla eğlence ziyafeti çekti.

Ziyaretçilerin ve katılımcıların beğenisi ile son bulan ve 2020 yılı hazırlıklarına şimdiden başlanan TÜYAP Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı, 22-25 Ekim 2020 tarihinde yeniden ziyaretçiler ile buluşacak.

Saygılarımızla,

TÜYAP ESKİŞEHİR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21