Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Adriana Lima'dan Türk kadınlarına övgü dolu sözler

Maybelline New York’un marka yüzü olmaktan gurur duyduğunu belirten Lima, “Tüm fotoğraf çekimlerinde, günlük hayatımda, tüm kırmızı halı etkinliklerinde Maybelline New York ürünleri kullanıyorum. En sevdiğim Maybelline New York ürünlerinden biri olan Super Stay Matte Ink ruj, kalıcılığı sayesinde vazgeçilmezlerim arasına girdi” dedi. Lima, “Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını çok beğeniyorum, kadınların kendilerini oldukları gibi kabul ettikleri ve güzel görünmek ve iyi hissetmek için çaba sarfettikleri ülkelerde olmaktan hoşlanıyorum. Türkiye’ye ilk olarak

10 yıl önce geldim ve Istanbul’u çok sevdim. Yemeklere bayıldım, özellikle baklava ve kaymak favorimdi. Türk kahvesini çok seviyorum. Geçtiğimiz günlerde Türk kahvesi yapmayı öğrendim ve evimde Türkiye’den aldığım Türk kahvesini tüm misafirlerime yapıyorum. Lokum da vazgeçilmezlerim arasında” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.