Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

AMELİYAT MASASINDAN AZKA SAHNESİNE

Kendilerini dinlemeye gelen misafirlerine söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşatan ikiliden Safiye Soyman, bir ara sahneden inip dinlenen hayat arkadaşı Faik Öztürk'e "Gakkoşum nerde kaldın hadi gel, Ya Ben Anlatamadum şarkısını beraber söyleyeceğiz, seni çok özledim.” sözleri ile takıldı.

Sahneye geri dönen Faik Öztürk “Haziran ayının başında Bypass ameliyatı oldum, on yedi gün hastanede kaldım. Beş kalp damarım tıkanık çıktı. Allah bana ölümü nasip etmedi. Beş gün boyunca neler yaşadım hiç bir şey hatırlamıyorum. Ama yinede sizlere çok belli etmemeye çalıştım. Moralimizi hep yüksek tuttuk ve Allah'a şükürler olsun ki bugün burada sizlerle birlikteyim.” diyerek sürpriz bir açıklama yaptı. Bu açıklamasının ardından konseri dinlemeye gelen misafirler arasında yer alan bir grup hayranı ayağa kalkarak “Geçmiş olsun Faik abi“ sözleriyle Faik Öztürk'e moral verdi. Örnek çift konser sonlarına doğru hareketli şarkılar söyleyerek sevenlerini halaya davet etti. Soyman ve Öztürk kendileriyle hatıra fotoğrafı çekmek isteyen hayranlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.