Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

BABA PARASI SEVGİSİ

Baba Parasıfilminin Kütahya galası, filmin başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleşti. Gala öncesi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne giden Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Yağmur Tanrısevsin öğrencilerin sevgi seliyle karşılandı.

Üniversitenin anahtarı artık onların!

‘Baba Parası’ filminin başrol oyuncuları Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Yağmur Tanrısevsin Kütahya’yı kahkahaya boğdu. Filmin galasının Kütahya durağında ilk olarak Dumlupınar Üniversitesine giden oyuncular, burada kendilerini bekleyen binlerce öğrenciyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere filmi anlatan üçlü, daha sonra kendilerine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Öte yandan üniversite genel sekreteri Atilla Batur, Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Yağmur Tanrısevsin’e üniversitenin anahtarı plaketini hediye etti.

ÖğrencYurduna şok baskın!

Sinema gösterimi sırasında bir öğrenciye verdikleri söz üzerine Dumlupınar Üniversitesi Hüsnü Özyeğin Kız Öğrenci Yurduna giden Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Yağmur Tanrısevsin, öğrencilere büyük mutluluk yaşattı. Bir anda hayranı oldukları oyuncuları karşılarında gören öğrenciler, hemen telefonlarına sarılarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sınav dönemi kendilerine büyük bir moral olduğunu söyleyen öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Radyonun telefonları kilitlendi!

Yurt ziyaretinden sonra öğrencilerin ricası üzerine rektörlük binasında bulunan ‘Radyo Dumlupınar’ı da ziyaret eden oyuncular, canlı yayını yönetmeye kalkınca olanlar oldu. Dj koltuğuna oturan Ahmet Kural, 99.1 Radyo Dumlupınar dinleyicilerine sürpriz yaparak canlı yayını yönetti. İstek parça aldığını ve canlı yayına herkesin telefonla bağlanabileceğini söyleyen Kural, radyonun telefonlarını kilitledi. Türkiye’nin her yerinden radyo dinleyicileri, Ahmet Kural, Yağmur Tanrısevsin ve Murat Cemcir’in sesini duyunca hemen telefonla canlı yayına katılmak için numarayı çevirmeye başladı. Kahkaha tufanının estiği canlı yayında istek parça da alan oyuncular herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Radyonun telefonlarını kilitleyen oyuncular, dinleyicilere keyif dolu anlar yaşattı.Radyoda canlı yayın yapmanın çok eğlenceli olduğunu söyleyen Ahmet Kural; ‘Teklif gelirse ben burada canlı yayın yaparım vallahi. Çok eğlenceliymiş. Hatta Murat da menajerim. Onunla da görüşülmesi gerek. Şaka bir yana, çok eğlendik. Her yerden telefonlar gelmeye başladı. İstek parçalar da aldık. Aşk acısı için şarkı isteyen bile oldu’ dedi.

Film vizyona girdi

Selçuk Aydemir imzalı Baba Parası’nda Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin,Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş rol alıyorlar. TR 40 33 Productions imzalı Baba Parası 1 Ocak’ta vizyondaki yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.