Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

BU YAZ “BOZUK PARA”NIN SESİ YANKILANACAK

Son dönemde ard arda yayınlamış olduğu iddialı projeleriyle dikkatleri üzerine çeken ve müzik listelerinin en üst sıralarında yerini kalıcı olarak ayırtan “Sarp Kaya”nın yaz ritimleriyle süslenmiş şarkısı “Bozuk Para”nın sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait. Düzenlemesinde Olcay Demirci’nin imzası olan şarkı tüm platformlarda yayına girerek dinleyicisiyle hızlı bir etkileşime geçti.

 

“Sarp Kaya” yeni şarkısı ile ilgili duygularını ise şöyle ifade etti;

“Her şey yolundayken ölüp bitiyorlar, her daim yanındaymışcasına övgüler, destekler havada uçuşuyor, seni yere göğe sığdıramıyorlar.

Tüm bunların hepsini sanki onlar yapmamış gibi bir gün ansızın düştüğünde anında düşünmeden harcıyorlar. Ezip geçiyorlar. Ama yemezler, herkes kendine yakışanı yapar. Susuyorsak edebimizden.”

 

“Sarp Kaya”nın genç kızları kendine hayran bırakacak renkli ve eğlenceli görüntülerinden oluşan klibini ise Ferit Çetinkaya kalabalık bir ekip eşliğinde çekti.

 

“Sarp Kaya”nın yeni projesi “Bozuk Para” Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik platformlarında yayında!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.